martes, 18 de marzo de 2014

Germans incondicionals!!

És tan fàcil parlar de tu, és com dir que sóm iguals i a la vegada ets la meva antítesi, com el dia i la nit.
De petits teníem el mateix color de cabell i el mateix color d’ulls, teníem el mateix somriure, inclós teníem un mateix gorro i una foto on ningú sap qui és quí. De la fira…recordes? Segur que sí.
A tu et van possar “ferros” a la boca, ara es diu “ortodòncia”, i jo volia ser com tu, sempre volia anar amb tu al dentista a veure si me’n possaven. Però no hi va haver manera.
Sempre tan bon jan, amb la carona de no haver trencat mai un plat, i les féies d’amagat, sempre rebia jo, era la rebel i la gran Jajajaja!!!
Recordo en el pati de casa on hi havia el plataner, jugàvem  a “xinxe i guà” amb aquelles “caniques” tan xules que brillaven amb el sol. També rcordo aquelles corredisses per l’escala que pujaba a les habitacions, o aquelles nits de divendres veient el “Un ,Dos,Tres” o les nits que apareixien els dos rombos a la telei ens enviaven cap al llit a dormir……..mare  meva, aquella llitera a l’habitació de dalt…..ho recordes? I aquella cortina que amagava una porta de fusta!!
Ens ha passat de tot, jo seguía  estudiant i tu vas començar a treballar, jo sortia de marxa, i tu t’aficionaves als videojocs,  recordes la primera consola? jejeje
Ens hem fet grans i te n’adones lo important que és recordar, compartir, i viure amb els teus. Ara fem més pinya que mai, després de tenirte quasi 10 anys una mica lluny, et tornem a tenir aquí……bueno….crec que per poc temps, doncs una rosa de grans ulls t’ha conquistat!!! Molt maca per cert!!!!  Però  no deixaré que el temps, ni la distància, ens allunyi, doncs també ets tiet, i t’adora! De fet és igual que tu, li encanta la tecnología igual o més, té els teus rampells,i la teva cara de bitxo!!
Ens vas donar un susto i ara fas ¡ai! I tots correm!!! Ets un mimat!!!! jijiji
Com bon Leo  ets, orgullós, tossut,i amb caràcter, però a la vegada ets dolç, i un trós de pa, si no que li preguntin a la Ra…….bueno , no cal ja ho dic jo. Jajajaj
L a vida et somriu de nou, aprofita-ho!!!!  No cal que et digui que t’adoro i t’estimo!!
I sempre que ho necessitis……..aquí estaré.


Petonets dolços infinits!!!!!!!!