miércoles, 23 de abril de 2014

23 d'@bril +1

Els aniversaris són motiu d'alegria, felicitat, i si a sobre coincideixen amb un dia com aquest acava sent un dia encara més especial.
Avui en sumes un més.
Especial ets desde que vam començar a conectar, coincidéncies, mateixos gustos,mateixa manera de pensar, i quan no era així, doncs cap problema, per això són les amigues, per acceptar-les tal i com són.
Aquell dia baixant a la platja parlant del informàtic jijijijij...........no cal que et digui res més!!!
Encara que faci dies o setmanes que no ens veiem, sabem que estem. Encara recordo aquell dissabte, tot eren monosíl.labs i ens vàrem entendre.
-Jo-
-Jo també-
-Com? no ho sé-
-Jo tampoc-
Ens entenem. Desde llavors vam dir que faríem una sortideta  de tant en tant. I el que passa a les  #nochesdeconfesiones es queda a les #nochesdeconfesiones. Amb una Heineken tot es veu millor!! Piensa en verde!!!
Al setembre del 2007 et vaig deixar unes línies escrites allà, a l'escala, recordes?
I et deia que tot t'aniria bé a la nova feina ,i que podríem anar the shoping i a fer un café,i que tindríes una nena pel meu nen.........i vas tenir una nena!!jajajajaja
Sencilla ,picarona ,dolça ,amb personalitat, saps el que vols, i dius les coses tal cual. Pivón dónde las haya!! jajajaja
 No tot són flors i violes, però això avui no toca.....encara que pensant.....no recordo res amb tú que no hagin sigut flors!!jajajaj Rialles,o plors, tot han sigut bones estones.
Per molt de temps que passi sempre hi hauran coses que ens uneixen.

Sigues feliç i disfruta del teu dia!! Moltes felicitats!!
Petonets dolços!!